fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Roadshow Nova Gorica – pomlad 2018

7. marca, 2018 @ 8:00

Iščete denar, kontakte, informacije in konkretne nasvete s pomočjo katerih boste spremenili vašo idejo v tržno uspešen produkt? Potem je roadshow pravo mesto za vas!

Kako lahko inovativna start-up podjetja pridobijo nepovratna sredstva P2 v višini 54.000 € in kako poteka pred-selekcijski postopek Start:up Slovenija bomo že tradicionalno predstavili na Roadshow Nova Gorica v sredo, 7. marca, ob 16. uri v Primorskem tehnološkem parku.
Dogodek smo v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in slovensko start-up skupnostjo zasnovali tako, da boste na njem podrobno spoznali vse ključne aktualne programe za podporo, financiranje, mentoriranje in mednarodno mreženje start-up podjetij, vključno z letošnjo PODIM konferenco.
16.00 – 16.05 | Dobrodošlica
Tanja Kožuh, direktorica Primorskega tehnološkega parka
16.05 – 16.30 | Izzivi in napake pri prijavi na razpise
Kateri so koraki za učinkovito realizacijo podjetniške ideje, kaj so napogostejše napake in s katerimi nasveti boste povečali možnost uspeha na trgu in verjetnost pridobitve javnega ali zasebnega vira financiranja. 
Mitja Mikuž, Primorski tehnološki park
16.30 – 17.15 | A do Ž javne podpora za start-upe v 2018
Predstavitev produktov Slovenskega podjetniškega sklada in koristni nasveti za izboljšanje možnosti uspeha prijave na njih. 
Nina Urbanič, Slovenski podjetniški sklad
17.15 – 17.30 | Start:up Slovenija, nagrada Slovenski start:up leta in PODIM Challenge
Na tekmovanju Start:up Slovenija pridobite dodatne točke za razpis P2. Slovenski startup leta 2017 čakajo atraktivne nagrade. Na konferenci PODIM pa vas čaka štiri dni podjetniške eksplozije z mednarodnim investitorji, govorci in mreženjem.  
Urban Lapajne, Iniciativa Start:up Slovenija
17.30 – 18.15 | Izkušnje iz prve roke
Podjetniški pogovor o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju podjetja.
Žan Menart, SmartOptometry – Prejemnik P2 in investicije Kolektor ventures
18.15 – 19.00 | Vprašanja in odgovori, osebno svetovanje in druženje

PRIJAVA NA ROADSHOW

Podrobnosti

Datum:
7. marca, 2018
Ura:
8:00
Kategorija Dogodek: