fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Jernej Rehar

30. aprila, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Pridružil se nam bo Jernej Rehar, solastnik in soustanovitelj solkanskega podjetja Business Solutions, z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju informacijskih tehnologij in vodenja kadrov. Pravi, da dobre rezultate prinesejo samo dobri ljudje, tem pa so prilagodili način dela v podjetju. Kakšen je ta način, spoznajte v Korakih do uspeha, ki bodo tokrat zaradi praznika v ponedeljek, 30. 4.

Podjetje Business Solutions je ponudnik informacijskih rešitev tudi za srednja in velika podjetja. V lanskem letu je podjetje, ki skupaj zaposluje okoli 60 ljudi, povečalo prihodke od prodaje za petino na približno pet milijonov evrov.

Vabljeni na kavo in klepet z gostom!

Kdaj: Ponedeljek, 30. 4. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
30. aprila, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: