fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Roman Pogorelec

7. maja, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Roman Pogorelec je podjetnik in obrtnik, ki je pri tridesetih začel z delom, za katerega ni bil usposobljen. Iz avtomehanika je s prekvalifikacijo za mizarja pridobil potrebna znanja in spoznal ljudi, ki so mu pomagali na njegovi poti. Za polaganje parketa ga je izbral celo svetovno znani francoski ustvarjalec in arhitekturni oblikovalec Philippe Starck.
Ko je njegovo podjetje zaživelo se je lotil usposabljanja mladih in na ta način vrača okolju, kar je od njega prejel. Roman izredno ceni obrtništvo in mojstrstvo zato želi s svojimi močmi spodbujat in razvijat področje, ki je podcenjeno. Zato ne preseneča, da je aktiven tudi v območni obrtni zbornici.
Vabljeni na kavo in klepet z gostom!

Kdaj: Torek, 8. 5. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
7. maja, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: