fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

KORAKI DO USPEHA: Marjeta in Marino Furlan

19. junija, 2018 @ 8:00 - 17:00

Koraki do uspeha so promocijsko-motivacijski dogodki z namenom dviga podjetniške kulture na Goriškem in predstavitve dobrih praks. V vodenem pogovoru z uspešnimi podjetniki in podjetnicami predstavljamo najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogočamo izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Pogovor z gostom v živo prenašamo tudi na lokalnem Radiu Robin.

Zakonca Marjeta in Marino Furlan sta podjetje Intra lighting leta 1989 začela v dnevni sobi njunega stanovanja. Ona, modna oblikovalka, on, strojni inženir. Brez posebnih izkušenj, a z veliko zvedavosti in radovednosti, sta znanje iz področja osvetlitve začela nabirati na sejmih in naposled najela delavnico, kjer so se rodile prve luči … in ostalo je, kot pravijo, preteklost.

Intra lighting je vodilni ponudnik arhitekturnih svetil in celovitih svetlobnih rešitev v jugovzhodni Evropi, njihove izdelke pa danes lahko vidite v pisarnah Facebooka, Microsofta, Ferrarija, v trgovinah Armanija, Calvina Kleina, Adidasa in številnih drugih. Da so izdelki Intra lighting poznani po inovativnostidizajnuučinkovitosti in kvaliteti potrjujejo tudi številna mednarodna priznanja, ter več kot 300 ljudi, ki vsakodnevno skrbi za to, da je Intra lighting to, kar je. Vse od leta 1989 usposobljena in izkušena ekipa strokovnjakov podjetja Intra lighting namreč aktivno sodeluje z arhitekti in lighting designerji širom sveta, ter soustvarja svetila, ki ne le odgovarjajo na sodobne življenjske izzive posameznikov in podjetji, ampak z zeleno usmerjeno proizvodnjo postavljajo tudi temelje za boljši jutri.

Kdaj: Torek, 19. 06. 2018 ob 11:00
Kje: NOE café and wine bar, Šempeter pri Gorici
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija  in  Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji. http://www.eu-skladi.si/

Podrobnosti

Datum:
19. junija, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: