fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Inovativno podjetništvo – najsodobnejše podjetniške metodologije in pristopi

20. junija, 2018 @ 8:00 - 17:00

Vabljeni na tematsko delavnico ”Spoznajmo najsodobnejše podjetniške metodologije in pristope”, ki bo potekala 20.07.2018 v Primorskem tehnološkem parku s pričetkom ob 13. uri.

20.07.2018 s pričetkom ob 13. uri organiziramo tematsko delavnico ”Spoznajmo najsodobnejše podjetniške metodologije in pristope”. Veliko podjetnih posameznikov in podjetnikov bi s svojimi podjetniškimi zgodbami pisali še večje uspehe, če bi se s pomočjo vitkih in agilnih sodobnih podjetniških metodologij izognili pastem na podjetniškem trgu. Zaradi pomanjkanja tovrstnih veščin, ne mnogi sicer zelo uspešni podjetniški talenti izgubijo velike količine časa in denarja.
Delavnica bo trajala do 17. ure in  bo združevala teoretični del  s praktičnim; tj. sodobne metodologije bomo skušali razložiti in aplicirate na vaše primere.
Delavnica je brezplačna!
Lepo vabljeni!

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si). 

 

Podrobnosti

Datum:
20. junija, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: