fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Koraki do uspeha: Razvoj destinacije Planota

11. maja, 2021 @ 11:00 - 12:00

Brda, Vipavska dolina, Kras, Posočje. Destinacije, ki pri domačih in tujih turistih, pa tudi v svetovnih medijih v zadnjih letih vzbudile veliko pozornosti. Na Goriškem pa imamo še en skriti diamant – Trnovsko in Banjško planoto, ki je za ljubitelje športnega turizma prava poslastica. O tem se bomo na stotki pogovarjali z Gregorjem Veličkov iz Gostilne Lokve in Martino Gorjan Sulič iz Gostišča Winkler. Oba gosta sta aktivna promotorja povezovalnih projektov.

V torkovi pogovorni oddaji Koraki do uspeha, ki jo soustvarjamo z Radiem Robin, se bomo spraševali o tem, kako s podjetniško iniciativo spodbuditi povezovanje ponudnikov in ustvariti vrhunsko celostno izkušnjo za gosta. Kakšne so priložnosti športnega turizma v regiji? Kako v času korona razmer organizirati dogodke za marketing destinacije in kakšne so priložnosti Evropske prestolnice kulture za Banjško in trnovsko planoto?

Bodite z nami v torek,11.5.2021, ob 11.00. Pokrovitelj oddaje je podjetje Spintec in njegov večinski lastnik in direktor Goran Miškulin.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
11. maja, 2021
Ura:
11:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,