fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Koraki do uspeha: Rockvelo

6. julija, 2021 @ 11:00 - 12:00

Zadnja letošnja podjetniška oddaja Koraki do uspeha bo kolesarsko obarvana. Z nami bo namreč ustanovitelj podjetja Rockvelo, Aleksej Dolinšek, ki je tudi del satrtup skupnosti PTP. Gre za kolesarsko agencijo, ki deluje na območju Vipavske doline, Krasa in Brd. Njihovo  poslanstvo je zagotavljanje najboljše kolesarske izkušnje gostom.

Pogovarjali se bomo o inovativnih pristopih v tem poslu, katerega jedro je kolesarski turizem. Zanimanje za ta šport je posebno v času po izbruhu korone doživelo izrazit porast. Govora bo tudi o  revoluciji, ki se je zgodila s pojavom e-koles in o nuji specializacije, posebno ko razvijamo butično izkušnjo. Specializacija in profesionalizacija pa zahtevata povezovanje znotraj destinacije, je prepričan naš gost. Kako lahko s kolesarskim turizmom razvijemo perspektiven posel? Tudi to izveste v torek, 6.7.2021, takoj po 11.00.  V živo bomo oddajali iz Noe Resuaturant and wine bara v Volčji Dragi. Oddajo soustvarjamo z Radiem Robin in podjetjem Spintec .

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
6. julija, 2021
Ura:
11:00 - 12:00
Kategorija Dogodek: