fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Manj denarja za več donosnega Facebook oglaševanja / Prijave so se zaprle

27. septembra, 2018 @ 8:00 - 17:00

Vsi, ki z vašimi kupci komunicirate preko Facebook strani, vas zagotovo zanima, kako Facebook oglaševanje čim bolj donosno integrirati v strategijo digitalnega marketinga.Želite izvedeti, kako s porabo najmanj možnih sredstev pridobiti čim več strank? Vabljeni na delavnico, ki jo organizira Primorski tehnološki park dne 27.9.2018 s pričetkom ob 16. uri z Mojco Žove, mednarodno priznano strokovnjakinjo za digitalni marketing, specializirano za Facebook oglase. Mojca dela z največjimi svetovnimi podjetji in se na svoji freelance poti predstavlja pod imenom Super Spicy Media.

Delavnica bo interaktivne in praktične narave.
Na delavnici ”Manj denarja za več donosnega Facebook oglaševanja” se bomo naučili smotrne porabe sredstev in postavitve Facebook kampanje, ki bo vašemu podjetju prinesla največ za sredstva, ki jih v to nameni.
Facebook oglaševanje je nujno za gradnjo prepoznavnosti podjetja. Omogoča konstanten stik s potencialnimi kupci in obveščanje ter izobraževanje le-teh. Potrošniki že od nekdaj izbiramo, kar nam je bolj poznano in bolj domače. Facebook oglaševanje omogoča vašemu podjetju, da doseže tiste uporabnike, ki so tudi njegovi potencialni kupci, jih nagovori z zanimivim sporočilom in z njimi zgradi “odnos”, ki bo ob pravem trenutku odločilno vplival na odločitev o nakupu oz. o ponovnem nakupu.
Z Mojco Žove se bomo osredotočili na praktične primere udeležencev. Pogovorili se bomo o tem, kateri pristop izbrati v vašem primeru glede na panogo, v kateri se nahajate. 
Več o Mojci Žove si lahko preberete na: www.superspicymedia.com ali njenem Linkedin profilu: www.linkedin.com/in/mojcamars.
Komu je namenjena delavnica?
Delavnica je namenjena start-up in ostalim podjetjem ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate. Delavnica bo usmerjena na interaktivno podajo informacij – preko primerov in potreb udeležencev.
Delavnica je brezplačna. 
Kdaj? Ponedeljek, 27.9.2018, ob 16:00 uri.
Kje? Primorski tehnološki park, Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.
Vabljeni tudi na predhodno Facebook delavnico ”Triki učinkovite Facebook strani”, ki se bo s strokovnjakinjo Mojco Žove izvedla 24.9.2018, ob 16 uri. Več o delavnici si lahko preberete tukaj.
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
27. septembra, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: