fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Triki učinkovite Facebook strani / Prijave so se zaprle

24. septembra, 2018 @ 8:00 - 17:00

So vaši kupci na Facebooku? Razmišljate, da bi vaše podjetje začelo komunicirati na Facebooku in ne veste, kako začeti? Morda ste že prisotni, vendar na način, ki vam ne prinaša želenega učinka? Vabljeni na delavnico, ki jo organizira Primorski tehnološki park dne 24.9.2018 s pričetkom ob 16. uri z Mojco Žove, mednarodno priznano strokovnjakinjo za digitalni marketing, specializirano za Facebook oglase. Mojca dela z največjimi svetovnimi podjetji in se na svoji freelance poti predstavlja pod imenom Super Spicy Media.

Delavnica bo interaktivne in praktične narave.
Na delavnici ”Triki učinkovite Facebook strani” se bomo naučili načina komuniciranja preko Facebook strani, ki prinaša nove sledilce in le-te ohranja. Spoznali bomo različne trike, ki vam prihranijo čas in naredijo vašo Facebook stran bolj uspešno. Naučili se bomo, kako nastaviti samodejne objave, kdaj jih objaviti oz. kako pogosto jih objaviti ter kako oblikovati vsebine, ki bodo pritegnile. Skupaj se bomo izognili napakam, ki vas stanejo neuspeha.
Z Mojco Žove se bomo osredotočili na praktične primere udeležencev. Pogovorili se bomo o tem, kateri pristop izbrati v vašem primeru glede na panogo, v kateri se nahajate. 
Na delavnici dobite znanje tudi tisti, ki Facebook strani še nimate oz. vsi tisti, ki potrebujete vedenje, ali je Facebook ustrezen kanal za prodajo vašega izdelka oz. produkta.
Več o Mojci Žove si lahko preberete na: www.superspicymedia.com ali njenem Linkedin profilu: www.linkedin.com/in/mojcamars.
Komu je namenjena delavnica?
Delavnica je namenjena start-up in ostalim podjetjem ter vsem zaposlenim. Prav tako tudi tistim, ki s podjetniško potjo šele začenjate. Delavnica bo usmerjena na interaktivno podajo informacij – preko primerov in potreb udeležencev.
Delavnica je brezplačna. 
Kdaj? Ponedeljek, 24.9.2018, ob 16:00 uri.
Kje? Primorski tehnološki park, Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici.
Vabljeni tudi na nadaljevalno Facebook delavnico ”Manj denarja za več donosnega Facebook oglaševanja”, ki se bo s strokovnjakinjo Mojco Žove izvedla 27.9.2018, ob 16 uri. Več o delavnici si lahko preberete tukaj
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
24. septembra, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: