Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Pitch Masterclass/ delavnica 1

15. februarja, 2022 @ 16:00 - 19:00

Tudi letos organiziramo delavnice za  pripravo uspešnega o pitcha. PITCH je kratka predstavitev (3 do 5 minut) podjetja oziroma poslovne priložnosti, s katerim podjetnik na strukturiran način neki tretji osebi (investitorji, partnerji, deležniki) predstavi, kje se nahaja poslovna priložnost nekega posla.

Namen PITCH masterclassa

  • da podjetniki, ki so zadnje leto obiskovali GoStartup akademijo (oktober – november 2021) pridobijo to veščino;
  • da potencialni prijavitelji na razpis P2 kakovostno pripravijo pitch in si s tem povečajo možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev v višini do 54.000 EUR;
  • da podjetniki, ki so postali predinkubiranci PTP pred več kot letom, pripravijo kakovostno predstavitev, s katero se lahko potegujejo za pridobitev statusa startup inkubiranca in tako možnost koriščenja ugodnosti PTP za naslednjih 5 let.

Poleg naštetega je priprava pitcha izredno pomemben proces, saj so podjetniki pri tem prisiljeni pomisliti na različne vidike posla in tako pridejo do veliko AHA trenutkov.

Program Delavnice 1 – 15.2.2022

Osnove pitchanja in navodila za pripravo pitcha po predlogi – ponedeljek, 15.2.2022, ob 16.00  – delavnica bo potekala ONLINE.

Delavnico vodi ">Mitja Mikuž, startup community koordinator v Primorskem tehnološkem parku, ki tudi sprejema prijave!

Za prijavo pošljite mail na  v katerem navedete ime priimek ter kratek opis podjetja. Prijava na delavnico je obvezna, število mest je omejeno

Dogodek je brezplačen.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
15. februarja, 2022
Ura:
16:00 - 19:00
Kategoriji Dogodek:
,