fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Predstavitev sodobnih podjetniških pristopov potencialim podjetnikom

10. maja, 2018 @ 8:00 - 17:00

Dne 10.5.2018 ob 10:00 bodo Primorski tehnološki park obiskali študentje iz Fakultete za elektrotehniko, ki se zanimajo za podjetniške veščine ter, kako z njihovimi produkti prodreti tudi v svet podjetništva. Vabljeni tudi vsi ostali, ”potencialni podjetniki”, ki vas zanima znanje iz najsodobnejših podjetniških metodologij.

Primorski tehnološki park že vrsto let spoznava podjetniške metodologije vitkega in agilnega podjetništva, s katerimi pomaga podjetnim posameznikom, skupinam, star-upom in ostalim podjetnikom, da se izognejo najrazličnejšim pastem.
Delavnica bo trajala 4 šolske ure in  bo združevala teoretični del s praktičnim; tj. sodobne metodologije bomo skušali razložiti in aplicirate na primere udeležencev.
Delavnica je brezplačna!
Lepo vabljeni!
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
10. maja, 2018
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: