fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Organizacijska kultura v podjetju

15. decembra, 2021 @ 14:00 - 17:00

Vabimo vas na delavnico Razvoj organizacijske kulture v hitro rastočem podjetju, ki bo 15.12.2021 ob 14.00 v Primorskem tehnološkem parku. Vodil jo bo Dani Polajnar.

Vsebina

Kultura organizacije je osnovana na poslanstvu, viziji in vrednotah podjetja, ki jih vodje kot ambasadorji predajajo svojim sodelavcem. Zato je kot prvi korak vedno potreben posnetek trenutnega stanja, dogovor (vodstvene) ekipe o želenem končnem stanju in pripravi vmesnih korakov–načrta, kako to stanje doseči.

Če podjetje, tim nima jasno definiranih korporativnih vrednot torej tistega, kar je v podjetju, timu pomembno /vredno, ali če se stare vrednote ne živijo več, jih je potrebno na novo definirati oz. prevetriti. Na osnovi vizije vodstva in trenutnega stanja se definira predlog vrednot in posledično želenih obnašanj (behavior) zaposlenih, ki se morajo kasneje zrcaliti v vsaki pori organizacije: od sistema zaposlovanja, mentorstva, letnih razgovorov, nagrajevanja, do odnosov z zunanjimi partnerji. (Nove) vrednote morajo biti vpete v vse procese delovanja organizacije.

Ko je sistem vrednot postavljen, ga je potrebno načrtno skomunicirati  z vsemi zaposlenimi in ga neprestano načrtno voditi tudi v prihodnje.

Na delavnici se bomo dotaknili strokovnega ozadja in praktičnih primerov razvoja kulture timov, podjetij, organizacij in pomembnih korakov v tem stalnem procesu.

O predavatelju

Dani Polajnar se že več kot 20 let aktivno ukvarja z raziskovanjem skupinske dinamike, vodenja in komuniciranja. Po več letih izkušenj na vodstvenih položajih je zaznal, da se timi različnih panog srečujejo s podobnimi izzivi kako učinkovito delati skupaj v
zahtevnem poslovnem okolju.Je u stanovitelj Teambuilding akademije www.tba.si in s timom sodelavcev izvaja kompleksne timske dogodke in izobraževanja v 12 evropskih državah. Kot certificirani AST svetovalec diplomant Londonske šole za odnose z javnostmi in NLP mojster praktik je s svojo ekipo izvedel že več kot 2200 modernih timskih programov in izobraževalnih delavnic. Že
leta 2009 je bil na konferenci Izobraževalni management izbran za enega izmed 10 najboljših predavateljev v Sloveniji. Do danes pa je prejel že več priznanj za svoje trenerske in svetovalne projekte. Dani je coach in svetovalec za razvoj vodstvenih timov trener s področja vodenja in timskega dela ter predavatelj na različnih poslovnih konferencah tako doma, kot v tujini.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
15. decembra, 2021
Ura:
14:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijava na dogodek

Na voljo je še eno prosto mesto!

Politika zasebnosti
Loading gif

Ste že prijavljeni?

Uparabite to orodje za urejanje vaše prijave.