fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

SPLETNA TRGOVINA – prilagojeno za slepe in slabovidne

23. aprila, 2020 @ 10:00 - 24. aprila, 2020 @ 13:00

Na dvodnevni BREZPLAČNI delavnici, ki je prilagojena za slepe in slabovidne udeležence, bomo z mentorjem Miho Srebrnjakom spoznali osnove vzpostavitve spletne trgovine v Word Pressu. Miha je ustanovitelj spletne trgovine https://samopostrezna.com/  in je tudi sam slep.

Vabljeni SLEPI IN SLABOVIDNI  – če že imate idejo ali še ne, da se spoznate z osnovami spletne trgovine in podjetništva!

Delavnico organiziramo v sodelovanju z Medobčinskim društvom slapih in slabovidnih Nova Gorica

23.4.2020, 10.00 – 13.00

Pogledali si bomo čiste osnove, kako zakupiti spletno gostovanje, na kaj moramo biti pozorni, ko zakupimo strežnik in opravili postopek namestitve platforme WordPress, na koncu pa še postavili spletno trgovino Woocommerce. Posvetili se bomo administraciji spletne trgovine (namestitve vtičnikov (t.i. plug-inov)), da s tem postane trgovina še bolj funkcionalna, dodali bomo kakšen izdelek v trgovino in opravili testni nakup.

24.4.2020, 10.00 – 13.00

Nadaljevali bomo z administracijo spletne trgovine in z ostalimi stvarmi, brez katerih spletna trgovina (ali bolj rečeno podjetje) ne more delovati. To je naprimer spletna banka, ustvarjanje predračunov in računov, kako natisniti nalepko za pošiljanje paketa, kako pravilno pripraviti paket za oddajo dostavni službi in tudi nekaj splošnih nasvetov, ko odpirate podjetje (kaj je dobro vedeti, do česa ste upravičeni kot slepa ali slabovidna oseba, kakšni so postopki ipd.).

Webinar bo potekal na platformi ZOOM, podrobnosti vam pošljemo ob prijavi.

PRIJAVE NA:

Ob prijavi prosimo navedite:

Ime in priimek:

Pošta, kraj:

Član katerega medobčinskega društva slepih in slabovidnih:

Poslovna ideja: ja/ne

Kratek opis poslovne ideje:

PRIJAVE DO: 21.4.2020

»Naložbo sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru operacije “USTVARI SVOJO PRIHODNOST”.«

Podrobnosti

Začetek:
23. aprila, 2020 @ 10:00
Zaključek:
24. aprila, 2020 @ 13:00
Kategorija Dogodek:

Organizator

Primorski tehnološki park
E-naslov:
Poglej Organizator spletno stran