fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je potekel.

Tik Tok za blagovne znamke

29 februarja @ 9:00 - 12:00

Vabimo vas na tretjo v seriji delavnic Marketing Mix Masterclass v Primorskem tehnološkem parku. Do poletja se bomo srečevali na mesečni ravni in obdelali vse najpomembnejše vidike digitalnega marketinga, prodajnih kanalov in najsodobnejših veščin, ki jih potrebujejo podjetniki in marketing managerji v malih in srednjih podjetjih. Tokrat se posvetimo, kako na platformi TIK TOK razvijati prisotnost blagovne znamke podjetja.

Dobimo se 29.2.2024, ob 9.00 v predavalnici 2 v pritličju Primorskega tehnološkega parka, Mednarodni prehod 6, Vrtojba.. Delavnica se zaključi ob 12.00.

Vabljeni torej na delavnico:

TIK TOK ZA BLAGOVNE ZNAMKE

Delavnico vodi: Blaž Vižintin, alias El Vixa oz. ustanovitelj Veleven Studios.

Delavnica je BREZPLAČNA!

Komu je delavnica namenjena?

Vabljeni podjetniki, marketing managerji in člani marketinških ekip v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Rok prijave:

26.2.2024, do 13.00. Prosimo, da svojo morebitno odsotnost najavite vsaj dan pred dogodkom, da damo priložnost komu drugemu.

Program: 

 • kaj je pomembno pri pripravi strategije za Tik Tok
 • kakšen tip vsebine deluje na TikToku – specifično za blagovne
  znamke
 • Katere so ključne prednosti Tik Toka za podjetja in kako jih
  najbolje izkoristimo?
 • Kako dobiti dobre ideje za vsebino in koliko časa nam vzame
  kreiranje vsebin?
 • kaj je ključni faktor za uspešnost blagovnih znamk in katere so
  tiste, ki najbolje delujejo ter zakaj?
 • nasveti za dobro pozicioniranje na Tiktoku

O Blažu Vižintinu

Blaž Vižintin, poznan tudi kot @el_vixa in direktor kreativne agencije Veleven Studios V dobrem letu in pol si je z različnimi videovsebinami zgradil uspešen lasten profil, do sedaj pa je sodeloval z več kot 30 podjetji, ki so vodilna v svojih branžah, in jim z vsebino pomagal pri prepoznavnosti podjetja ter rasti v prodaji. Za naročnike je ustvaril več kot 1000 različnih videovsebin, ki so skupaj zgenerirale preko 50 milijonov ogledov.

V tri-urnem predavanju, v katerega bodo umeščene tudi študije primerov različnih podjetij in dejavnosti, boste spoznali ključne informacije, strategije in trike, s katerimi lahko tudi vi postanete uspešni na TikToku.

Aktivnost/dogodek je v okviru JR podporno okolje 2023 – 2025 sofinancirana iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
29 februarja
Ura:
9:00 - 12:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.