fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Vplivnostni marketing za startupe

24. marca, 2022 @ 12:00 - 15:00

Vabimo vas na delavnico o influencer marketingu, ki ga bo vodila Anamarija Dolenc iz podjetja Epidemic, ki je specializirano za spovezovanje znamk in ustvarjalcev/vplivnežev in mikrovplivnežev po vsem svetu.

Dobimo se  24.3.2022, 12:00-15:00, v živo, v predavalnici N19, v primorskem tehnološkem parku, prvo nadstropje, pogoj PCT.

Agenda:

  1. vse o vplivnostnem marketingu;
  • Kaj je VM?
  • Kako izvesti uspešno vplivnostno kampanjo?
  • Kako poiskati prave vplivneže?
  • 2022 trendi VM…

 

  1. praktična delavnica:  delo na praktičnih primerih
  2. Q&A  – vprašanja udeležencev

 

Kdo je Anamarija Dolenc

Anamarija Dolenc je specialistka za vplivnostni marketing ter povezovalni člen Human Resources in Key Account pozicije v podjetju Epidemic, kjer globalnim podjetjem pomagajo poiskati učinkovite poti do končnega potrošnika s pomočjo nano in mikro vplivnežev. Že v zgodnjih najstniških letih je svojo kariero usmerila v marketinške vode in preko dela v agencijah Propiar, Internavti in SHIFT (takrat Grey) ter študentski sekciji PRSS, pridobila vrsto trženjskih izkušenj. Lastno marketinško prodornost je najbolj izkazala s svojim doprinosom v Epidemicu, kjer je bila v dvoletnem obdobju del vplivnostnih sodelovanj s priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Hooray Heroes/ Mali junaki, Skaza, Semilac, Mercator, Collistar in mnogimi drugimi.

Dogodek je brezplačen.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
24. marca, 2022
Ura:
12:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.