fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Work life balance za ustanovitelje startupov

7. decembra, 2021 @ 14:00 - 17:00

Vabimo vas na delavnico WORK LIFE BALANCE ZA USTANOVITELJE STARTUPOV z izkušenim psihologom Matjažem Koširjem, ki bo potekala hibridno, in sicer 7.12.2021 od 14.00 do 17.00.

Teme delavnice:

Razvijanje osebnostnih in poslovnih potencialov in kompetenc udeležencev:
• Sinhronizacija poslovnega in osebnega življenja,
• Pomen sihronizacije obeh sfer življenja za boljše delovanje in počutje,
• Mindfulness, živi tukaj in zdaj,
• Odnos do dela in preprečevanje izgorelosti,
• Razvoj kompetenc premagovanja stresa,
• Tehnike premagovanja stresa.
• Individualno delo z udeleženci:
• Analiza individualnih primerov,
• Coaching za dosego sprememb,
• prenos predstavljenih konceptov v njihovo poslovno delovanje
in privatno življenje.

O PREDAVATELJU MATJAŽU KOŠIRJU

Rojen v Ljubljani leta 1959. Študiral v Ljubljani na Filozofski fakulteti, smer Pedagogika – Zgodovina, kjer si je pridobil naziv diplomiran pedagog in zgodovinar. Deset let je opravljal delo pedagoga – terapevta, vodil je socio-terapevtske skupine in
opravljal individualno delo, bil je vzgojitelj predšolskih otrok, od leta 1995 do 2009 je deloval kot višji svetovalec in trener v privatnem svetovalnem svetovalnem podjetju. Od leta 2009 naprej izvaja samostojno psihoterapevtsko in trenersko prakso. Kot ustanovitelj oz. partner svetovalne družbe ENERGOS d.o.o. vodi treninge, predava na seminarjih in izvaja delavnice, coachinge, individualno terapevtsko delo in analizo ter oceno kompetenc za vodstva in sodelavce v evropskih gospodarskih družbah. Vsebine in področje njegovega strokovnega dela so oblikovanje timov in timsko delo, medosebni odnosi, razvoj osebnostnih in poslovnih potencialov, ocena in razvoj kompetenc, čustvena inteligenca, učinkovito delo v skupini, obvladovanje stresa.

Bil je trener Treninga Dale Carnegie® z mednarodno licenco, V mesecu aprilu 2004 je pridobil licenco Trenerja trenerjev, ki jo ima v okviru organizacije Dale Carnegie & Associates. Svoje trenersko znanje prenaša na udeležence seminarjev in treningov v tujini
(Poljska, Bolgarija, Romunija, Grčija, Češka, Slovaška). Usposobljen je za ocenjevanje kompetenc zaposlenih v družbah, vodi Behavioralne intervjuje in Coaching (spodbujanje odličnosti pri vodjah in drugih zaposlenih). Zaključil je prvo stopnjo šolanja iz transakcijske analize (TA 101). Končal je profesionalni  transakcijske analize, je specializant transakcijske analize in redno izvaja psihoterapijo. Usposobljen je za za uporabo tehnike EMDR, ki je uporabna pri predelavi post travmatskega stresnega sindroma, pri premagovanju fobij in pomaga pri utrjevanju pozitivnih lastnosti, ki jih človek ima. Uporablja jo tudi pri coachingu.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
7. decembra, 2021
Ura:
14:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.