fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Workshop: Z mreženjem do boljše prodaje

7. septembra, 2021 @ 14:00 - 18:00

Primorski tehnološki park vabi podjetnike na GoStartup workshop: Z mreženjem do boljše prodaje?, ki bo 7.9.2021 od 14.00 do 18.00.

Vsebina delavnice

Koliko podjetij poznate, ki so propadla zaradi dobre prodaje? Osebno ne poznam nobenega podjetja, ki ima resne skrbi iz naslova dobre prodaje. Ne glede na postavljen sistem prodaje, kdo skrbi v podjetju za prodajo in naše časovne prisotnosti na trgu, živimo le od prodaje, od tega, kar prodamo obstoječemu ali novemu kupcu. Eden izmed ključnih ciljev vsakega podjetja bi morali biti, kako pridobiti zaupanje kupca in sčasoma zgraditi dolgoročni partnerski odnos tako s kupci kot s sodelavci, poslovnimi parterji, dobavitelji. Ali je naš celotni fokus na pravih posameznikih? Se zadevamo, brez katerih posameznikov ni naše prodaje in posledično našega podjetja? Bi imeli tudi vi kupce, ki se sami vračajo, vam zaupajo, kaj si želijo in kaj jim ponuja konkurenca? Si želite, da postanejo vaši kupci tudi vaši ambasadorji in vam posledično pripeljejo nove kupce? Vse to je mogoče in prva postavljen sistem mreženja vam bo pri tem pomagal.

 

Kaj bomo vse ozavestili:

 • Koncept včeraj, danes, jutri.
 • Koncept ne se smetiti!
 • Kako to, da že danes vsi delamo v prodaji in da se vsak dan mrežimo?
 • Kakšni so temelji prodaje in mreženja?
 • Kaj pomeni osebna blagovna znamka v mreženju in prodaji?
 • Zakaj je ključno, da naredimo evalvacijo, kdo smo mi kot posamezniki in podjetje?
 • Se zavedamo, kaj nas osebno in poslovno žene naprej in kaj nas ovira?
 • Kako postaviti akcijski načrt za izgradnjo vrhunske poslovne in socialne mreže?
 • Kako se aktivirati v praksi, kako postati v življenju bolj proaktivna oseba?
 • Zakaj 90 % posameznikov, ki se že danes mrežijo ne delajo Follow up-a?
 • Kako lahko povezovanje postane lepilo naše mreže?

Komu je delavnica namenjena?

Triurna delavnica je namenjena podjetnikom in članom ambicioznih startup ekip. Zanje pripravljamo tudi intenziven podjetniški program GoStartup akademija

O predavatelju

Boško spada med redke posameznike, ki so na podlagi večletnih raziskav in lastnih 20 letnih izkušenj v prodaji, vodenju prodajnih ekip in svetovanju, razvil unikaten sistem poslovnega in socialnega mreženja. Vse skupaj temelji na lastni proaktivnosti, na tem, da se ukvarjamo s pravimi posamezniki, da kreiramo dolgoročno kakovostne odnose in posledično imamo iz naslova mreženja vse možne bonitete.

Boško je poznavalec sistema mreženja, ki svoje znanje in izkušnje prenaša naprej. Skupinam in posameznikom pomaga, kako graditi osebni odnos v okviru poslovnega mreženja, kako začeti pogovor, kako navezovati stike, kako čez čas pridobiti več poslovnih pobud, informacij in pravih oseb v svoji poslovni mreži.

Delavnica je brezplačna. Število mest je omejeno zaradi omejevanja širjenja Covid 19. Pogoj za udeležbo je PCT

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
7. septembra, 2021
Ura:
14:00 - 18:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prizorišče

Primorski tehnološki park

Prijave za ta dogodek niso več možne.