fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Zaposlovanje v hitrorastočem podjetju

9. decembra, 2021 @ 14:00 - 17:00

Vabimo vas na delavnico Zaposlovanje v hitrorastočem podjetju, ki bo 9.12.2021 od 14.00 do 17.00 v Primorskem tehnološkem parku. pogoj za udeležbo je PCT. Vodil jo bo Dani Polajnar skozi pristop flashlight leadership.

VSEBINA

Delavnica Flashlight leadership v praksi teoretični model vodenja z baterijsko svetilko prestavlja v praktično okolje na konkretnem podjetju, timu ali oddelku. Model Flashlight  je nekakšen zemljevid oziroma jasen prikaz kako organizacija deluje in kateri so njeni ključni deli. Kjer pa hitro pridemo da sodelavcev/zaposlenih, ki so osrednji del vsake organizacije. Tako je zelo pomembno, da imamo poenoteno ekipo sodelavcev, ki jih vodijo enaka vodila – neko nevidno ˝lepilo˝, ki zaposlene drži skupaj in se odraža v boljšem sodelovanju, timskem delu, uspehu pri vedno kompleksnejših izzivih, predvsem v začetnih fazah podjetij, ko procesi še niso jasno določeni, in je zelo zaželena prilagodljivost procesov, timov, sodelavcev. Tako je pri iskanju, zaposlovanju in nadalje pri uvajanju ključno jasno in enostavno komuniciranje vseh delov organizacije – pri čemer nam pomaga model Flashlight.  

V prvem delu preko vodene moderacije pregleda delovanje vseh elementov baterijske svetilke: korporativne kulture (namena, vrednot), vizije, vodenja, timskega dela in procesov. Vsakega od elementov z udeleženci kritično obdelamo in poiščemo možne izboljšave, kar tudi zaključimo s konkretnim akcijskim načrtom potencialnih sprememb.

V drugem delu delavnice se osredotočimo na delovanje tima – poudarek na leči baterijske svetilke. Osredotočimo se na razmere delavec/sodelavec in se skozi to prizmo pogovorimo o vsakemu članu tima ter medsebojnem povezovanju z drugimi. Raziščemo nivo zaupanja, psihološke varnosti in sinergije v timu ter skupaj iščemo možne izboljšave.

Delavnica spodbuja objektivni pogled na delovanje tima in skozi prizmo optimističnega pogleda na prihodnost povezuje člane tima na poti k skupnim ciljem.

Delavnica se zaključi z moderacijo praktičnih izzivov in primerov udeležencev.

O PREDAVATELJU

Dani Polajnar se že več kot 20 let aktivno ukvarja z raziskovanjem skupinske dinamike, vodenja in komuniciranja Po več letih izkušenj na vodstvenih položajih je zaznal, da se timi različnih panog srečujejo s podobnimi izzivi kako učinkovito delati skupaj v
zahtevnem poslovnem okolju. Je ustanovitelj Teambuilding akademije www.tba.si in s timom sodelavcev izvaja kompleksne timske dogodke in izobraževanja v 12 evropskih državah. Kot certificirani AST svetovalec diplomant L ondonske šole za odnose z javnostmi in NLP mojster praktik je s svojo ekipo izvedel že več kot 2 2 00 modernih timskih programov in izobraževalnih delavnic
Že leta 2009 je bil na konferenci Izobraževalni management izbran za enega izmed 10 najboljših predavateljev v Sloveniji. Do danes pa je prejel že več priznanj za svoje trenerske in svetovalne projekte. Dani je coach in svetovalec za razvoj vodstvenih timov trener trener s področja vodenja in timskega dela ter predavatelj na različnih poslovnih konferencah tako doma, kot v tujini.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
9. decembra, 2021
Ura:
14:00 - 17:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijava na dogodek

Na voljo je še 5 prostih mest!

Politika zasebnosti
Loading gif

Ste že prijavljeni?

Uparabite to orodje za urejanje vaše prijave.