fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Značilnosti poslovanja na trgih Latinske Amerike za lažji vstop

27. oktobra, 2023 @ 14:00 - 16:00

Vabimo vas na delavnico znanja, kjer bo predavala Karin Dodič, ustanoviteljica ALKADO, ki se ukvarja z odpiranjem novih trgov za slovenska podjetja v regiji Latinske Amerike.

Značilnosti poslovanja na trgih latinske Amerike za lažji vstop

Trgi Latinske Amerike za slovenska podjetja predstavljajo velik neizkoriščen poslovni potencial. Odkrijte, zakaj je Latinska Amerika in predvsem Kolumbija glavna destinacija za slovenska podjetja, ki iščejo nove trge in spoznajte kolumbijsko poslovno okolje. Pridobite dragocen vpogled v potenciale in priložnosti kolumbijskega trga ter pridobite uvid v metode za uspešno krmarjenje po latinskoameriškem in kolumbijskem poslovnem okolju.

Webinar bo potekal v petek, 27.10.2023 od 14.00 do 16.00 na ZOOMu.

Število mest je 20, prijave so OBVEZNE.

Več o Karin Dodič:

Karin Dodič je pravnica z bogatimi mednarodnimi izkušnjami, ki jo vodi poslanstvo in misija vzpostaviti močnejše poslovne povezave med Evropo in Latinsko Ameriko. Iz tega razloga je ustanovila ALKADO. ALKADO podjetjem omogoča internacionalizacijo med evropskimi in latinskoameriškimi trgi, s poudarkom na Kolumbiji, Ekvadorju in Srednji Evropi. Karin podpira evropska podjetja pri širitvi na latinskoameriške trge, s posebnim poudarkom na Kolumbiji in Ekvadorju in latinskoameriška podjetja pri internacionalizaciji na evropske trge, zlasti v srednji Evropi.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
27. oktobra, 2023
Ura:
14:00 - 16:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.