fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Kako postaviti prodajno strategijo

26. oktobra, 2023 @ 16:00 - 20:00

Vabimo vas na delavnico znanja, kjer bo predaval Jaka Kladnik, ustanovitelj podjetja Switch to eleven.

Kako postaviti prodajno strategijo

Definiranje prodajnega lijaka, kako postaviti strategijo prodaje in nastop na trgu. Vsak udeleženec poskuša postaviti osnutek lastnega prodajnega lijaka na katerem lahko sam dela naprej.

Delavnica bo potekala v četrtek, 26.10.2023 od 16.00 do 20.00 v Primorskem tehnološkem parku v N19.

Število mest je 12, prijave so OBVEZNE. (vsa mesta so žal zasedena)

Več o Jaki Kladniku:

Jaka Kladnik je digitalni marketing ekspert z več kot 20-letnimi izkušnjami, Scrum Master, business model designer, Corporate rebel, strokovnjak za uvajanje novih in naprednih načinov dela in transformacije organizacij iz tradicionalno hierarhičnih v progresivne in prihodnost usmerjene organizacije. Leta 2015 je spoznal, da marketing ni strateška funkcija v podjetjih, temveč se ga dojema kot napredno tajništvo, takrat mu je pot prekrižala agilnost. S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami že od leta 2015 omogoča posameznikom, ekipam in organizacijam vpogled in pomoč pri implementaciji drugačnega, bolj agilnega, transparentnega in na zaupanju temelječega pristopa k delu.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javne agencije.

Podrobnosti

Datum:
26. oktobra, 2023
Ura:
16:00 - 20:00
Kategoriji Dogodek:
,