fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

GoStartup Workshop: Blestite v prodajnih pogovorih in uspešno zaključite svojo prodajo

13. septembra, 2022 @ 12:00 - 15:00

Vabimo vas na GoStartup Workshop s Primožem Hvalo, ki bo 13.9.2022 ob 12.00 v Primorskem tehnološkem parku, predavalnica N 19. Tema tokratnega srečanja bo posvečena temu, kako voditi prodajno argumentacijo, da boste dobili naročilo oziroma kako voditi razgovor, da bodo stranke na koncu kupile vaš izdelek/storitev.

Program

Na delavnici bo vsak udeleženec imel priložnost na lastnem primeru izboljšati svoj pristop vodenja prodajnega razgovora. Identificirali boste, kaj vam pri vašem pristopu še manjka oz. kaj lahko izboljšate. Vsebine so uporabne v offline in tudi online prodaji. Udeleženci dobijo samooceno svojega vodenja prodajne argumentacije. Dobijo opomnik  9 točk, kaj naj vsebuje vsaka učinkovita argumentacija izdelka ali storitve. Dobijo pa tudi v praksi preverjen opomnik/vodič za vodenje celotnega prodajnega razgovora, če želijo razgovor zaključiti uspešno – z naročilom stranke. Pred delavnico boste imeli možnost sporočiti oz. zastaviti svoje konkretne izzive, ki jih imate v odnosu s strankami – vezano na prodajni razgovor in argumentacijo  – zakaj naj stranke kupijo ravno vaš izdelek/rešitev.

O predavatelju

Mag. Primož Hvala ima 20+ let izkušenj pri prodajnem svetovanju in izboljševanju prodajne usmerjenosti prodajnih ekip.  Pri svetovalnem delu kombinira znanja/izkušnje s treh področji – trženje, prodaja in HR. V zadnjem obdobju je poudarek na prodajnem managementu in izboljšanju prodajnega pristopa prodajalcev.

Vsebinska področja njegovih projektov so povečevanje poslovne in prodajne učinkovitosti, coaching vodjem prodaje, razvoj prodajnega potenciala posameznikov…Na Cotrugli BS predava Sales Management na klasičnem in executive MBA programih v Zagrebu in Beogradu. Na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je asistent pri predmetu Prodajni management. V zadnjem letu je izvajal svetovanje in vodstvene/prodajne treninge pri naročnikih kot so BMW, Telemach, Telekom Slovenija, Iveco, NLB, SiSplet … Aktivno je v zadnjem letu pomagal oblikovati prodajo tudi v dobrih 15 start-upih v Sloveniji.

Je programski vodja vseh dosedanjih prodajnih konferenc Sales Summit, konferenc Marketing Summit Belgrade in Sarajevo, Slovenske marketinške konference.

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

 

Podrobnosti

Datum:
13. septembra, 2022
Ura:
12:00 - 15:00
Kategoriji Dogodek:
,

Prijave za ta dogodek niso več možne.