fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Investment Academy: How to do an investment

6. oktobra, 2021 @ 14:00 - 17:00

Kako izvesti naložbo?

Gregor Rebolj nam bo na delavnici “Kako investirati?” predstavil osnovne načine investiranja in razdelal kdaj je pravi čas, da pričnete investirati ali kot podjetnik poiščete investicijo.  Predstavil vam bo prednosti in slabosti investiranja v startupe ter predstavil kriterije na podlagi katerih naj bi izbrali primeren start-up za investicijo in se tako izognili napačnim odločitvam. Spoznali boste, kako oceniti finančno vrednost podjetje ter zakaj je potrebno spoznati ekipo, ki vodi start-up, oziroma z vidika podjetnika: kakšne obveznosti imate do vlagatelja. Spoznali boste mehanizme investiranja in različne vloge vlagateljev glede na faze podjetja ter kdaj je čas za exit.

Gregor Rebolj

Gregor Rebolj je podjetnik, IT strokovnjak in investitor. Svojo podjetniško pot je pričel kot  ustanovitelj podjetja Klika, s katerim so ustvarili več kot 5 milijonov prihodkov,  leta 2012 pa se je podjetje združile z družbo Sportradar- največjim ponudnikom športnih podatkov.

Gregor se trenutno osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema start-upov, saj je izvršni direktor investicijskega sklada Silicon Gardens Fund, ki ga je ustanovil leta 2014 in Silicon Gardens Fund II.

Gregor je ustanovitelj tudi Kyuriosity, kjer ustanoviteljem startupov pomaga graditi podjetje že od samega začetka.

Prijava na dogodek

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
6. oktobra, 2021
Ura:
14:00 - 17:00
Kategorije Dogodek:
, ,