fbpx
Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Nastopam! Prepričam! Prodam!

9. novembra, 2017 @ 8:00 - 17:00

Delate v prodaji, ste podjetnik ali vodite ekipo sodelavcev? Bi bili radi bolj prepričljivi pri svojih predstavitvah? Bi radi v poslu in zasebno s komunikacijo dosegli več?

Komu je delavnica namenjena?

Prodajnikom, vodilnim delavcem, vodjem oddelkov in vodjem projektov v startupih ter mikro, malih in srednje velikih podjetij.

Kaj se boste na delavnici naučili?

Nastopam! Prepričam! Prodam! je delavnica učinkovite prodajne retorike. Spoznavanje in učenje storytellinga (kako ustvarimo zgodbo iz vsake vsebine, ki so resnične in pritegnejo pozornost ter nam predstavljajo učinkovito prodajno orodje). Odlični začetki, razumljiva vsebina in močni zaključki. 

Program:

  • Kaj razkriva telesna drža govorca in njegovih sogovornikov?
  • Gibanje med nastopom – kako in zakaj?
  • Gestikulacija – telo kot dodatna razlaga izgovorjenega
  • Prilagajanje obrazne mimike izbranemu tipu osebne karizme
  • Pomen očesnega stika za vodenje in usmerjanje pogovora
  • Uporaba ritma in barve glasu glede na vsebino in namen nastopa
  • Ozaveščanje in odpravljanje medmetovobvladovanje simptomov treme
  • Izboljševanje izgovarjave in tipične napake


O predavateljici:

Magistrica Vesna Sodnik, trenerka komunikacijskih veščin iz ekipe svetovalcev Linea Directa, ki že desetletje in pol dela z najbolj uspešnimi slovenskimi podjetji in javnimi ustanovami.
Ima skoraj dve desetletji izkušenj iz medijev in sveta podjetništva s področja poučevanja, svetovanja ter organizacije in vodenja dogodkov. Izvaja predavanjadelavnice in treninge s področij komunikacije, govorice telesa, osebne energije, karizmatičnosti in čustvene inteligence ter s področij asertivnosti, vodstvenih veščin, obvladovanja stresa, kriznega komuniciranja, prezentacijskih veščin in komuniciranja z mediji.
Ekipa svetovalcev Linea Directa
Več o predavateljici: Linkedin Vesna Sodnik

PRIJAVI SE ZDAJ!

Kdaj? V torek, 28. novembra ob 15.30 ur
Kje? Primorski tehnološki park (Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici)
Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji (www.eu-skladi.si).

Podrobnosti

Datum:
9. novembra, 2017
Ura:
8:00 - 17:00
Kategorija Dogodek: