fbpx

Vrtojba, 11.9.2019: Naročnik Primorski tehnološki park, d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici vas vabi k oddaji ponudbe za izvedbo mentoriranja in nudenja povratne informacije skozi oči podjetnika ter individualne podpore v sklopu delavnic »Startup izziv« v okviru projekta »Ustvari svojo prihodnost« Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvajal se bo v Primorskem tehnološkem parku v Vrtojbi, in sicer oktobra in novembra 2019.

Aktivnosti bodo sledeče:

  1. Izvedba 4-dnevne podjetniške delavnice za dijake s pomočjo dodatnega mentorja, s sledečimi vsebinskimi sklopi: iskanje in določanje idej, zapis in razdelava poslovne ideje, določitev idealnih kupcev in njihovih ključnih problemov, oblikovanje vrednosti za stranke in trg, cenovni modeli, prodaja in marketing, pomen testiranja na trgu, priprava predstavitve podjetniške ideje in nastopa. Nudenje povratne informacije o podjetniških idejah se izvaja v drugi polovici programa.

2) Izvedba 4-dnevne podjetniške delavnice za slepe in slabovidne s sledečimi vsebinskimi sklopi: boljše razumevanje slepih in slabovidnih, podajanje izzivov in problemov, iskanje poslovnih priložnosti, razvoj podjetniških idej, preverjanje tržnega potenciala, prodajne in komunikacijske veščine za učinkovito predstavitev podjetniške ideje. Povratna informacija skozi oči podjetnikov in individualna podpora udeležencem se nudi v 3 dneh programa.

3) Izvedba 3-dnevne podjetniške delavnice za brezposelne in ostale potencialne podjetnike s sledečimi vsebinskimi sklopi: iskanje poslovnih priložnosti, razvoj podjetniških idej, preverjanje tržnega potenciala, prodajne in komunikacijske veščine za učinkovito predstavitev podjetniške ideje, povratna informacija skozi oči podjetnikov in individualna podpora udeležencem.

Prosimo vas, da nam vašo ponudbo, naslovljeno na Primorski tehnološki park, d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici, pošljete v pdf. obliki na elektronski naslov:
ali po pošti in sicer najkasneje do vključno srede 25.9.2019. Obrazec za oddajo ponudbe se nahaja v priponki.

Pri pripravi ponudbe upoštevajte: 

  • Ponudbena cena mora biti izražena brez DDV in z DDV-jem, 
  • Ponudbena cena mora biti izražena za vsako izobraževanje posebej;
  • V ponudbi navedite, da ponudbo izdajate za projekt »Ustvari svojo prihodnost«.

Ostale informacije:

  • Oddaja naročila:  ponudba
  • Merilo za izbiro: najnižja cena 

vzorec_ponudbe.docx 

Kontaktna oseba: 
Simon Marinič –  
Primorski tehnološki park, d.o.o.