Loading Events

« Vsi Events

Investment Academy: Business Angel investing via a fund

25 oktobra @ 17:00 - 20:00

Vlaganje poslovnih angelov preko sklada – in z inovativnim participativnim investiranjem

Pogledali si bomo skrivnosti delovanja daFUND-a, ki predstavlja nov način, kako lahko poslovni angeli združijo resurse in investirajo v start-up-e. Sklad daFUND namreč omogoča poslovnim angelom, da poleg investiranja prek standardne strukture sklada investirajo tudi zelo targetirano – prek dodatne participacije v investicijah v posamezna ciljna podjetja. Poleg tega angeli profitirajo tudi prek transparentnega vpogleda v proces odločanja o investicijah, kar jim omogoča, da lahko bolje oblikujejo svoje investicijske pristope.

O predavatelju

Darko Butina

Darko je izkušen investitor z izjemnimi rezultati. Poleg tega ima Darko izkušnje iz različnih podjetij, in sicer tako na izvršnih menedžerskih pozicijah kot tudi kot ustanovitelj / podjetnik in član nadzornih svetov. Tekom let je Darko imel tudi priložnost svetovati več različnim start- up-om okoli sveta – od ZDA do Velike Britanije, Švice, Slovenije, Srbije in Makedonije.

Prijava na dogodek

 

Aktivnost Primorskega tehnološkega parka v okviru operacije SIO-PTP-2020-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast (www.eu-skladi.si).

Details

Date:
25 oktobra
Time:
17:00 - 20:00
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.investment-academy.si/prijava.html